• 1404/03/27 - 12:47
  • تعداد بازدید خبر : 222
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آمادگی همه‌جانبه نظام سلامت گیلان در برابر جنگ ترکیبی و بحران‌های درمانی

در بازدید سرزده رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مراکز درمانی رشت، ضمن بررسی میدانی آمادگی زیرساخت‌ها، بر ضرورت هوشیاری حداکثری نظام سلامت در برابر جنگ ترکیبی و تجاوز دشمن تأکید شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان (گیل‌وب‌دا)؛ دکتر محمدتقی آشوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، صبح امروز به‌صورت سرزده و میدانی از دو مرکز آموزشی درمانی «قلب دکتر ابراهیم حشمت» و «۱۷ شهریور» رشت بازدید کرد.

در این بازدیدها که در شرایط افزایش حجم مراجعات مردمی و ترافیک بی‌سابقه مسافران به استان صورت گرفت، دکتر آشوبی با حضور در بخش‌های اورژانس، بستری، پشتیبان، انبار دارو و تجهیزات، به‌صورت مستقیم روند خدمت‌رسانی و آمادگی مراکز درمانی را مورد بررسی دقیق قرار داد.

بازدید از وضعیت انبارهای دارویی، امکانات پشتیبانی، تأمین تجهیزات حیاتی و بررسی میدانی نحوه توزیع خدمات درمانی در این مراکز از مهم‌ترین محورهای این حضور سرزده بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ضمن گفت‌وگو با پرسنل، پزشکان و پرستاران، بر ضرورت حفظ آمادگی عملیاتی و خدمات‌رسانی در همه شرایط تأکید کرد.

دکتر آشوبی در نشست کمیته بحران مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت حضور یافت و با اشاره به ورود بیش از ۲۰۰ هزار خودرو به استان گیلان طی روزهای اخیر، افزایش جمعیت شناور و فشار مضاعف بر نظام سلامت را یادآور شد و اظهار کرد: امروز ما صرفاً با بحران‌های طبیعی یا درمانی مواجه نیستیم؛ بلکه درگیر جنگ ترکیبی و شناختی هستیم که با تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران هم‌زمان شده است. در چنین شرایطی، ادای تکلیف ما در جبهه سلامت، تقویت زیرساخت‌ها، حفظ امید، و تزریق بصیرت سیاسی به بدنه خدمت‌رسانی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مراکز درمانی باید از نظر لجستیکی، نیروی انسانی و ساختار عملیاتی، آماده‌باش کامل باشند، افزود: امروز بیش از هر زمان نیازمند آنیم که مراکز آموزشی درمانی نه‌تنها در خدمت‌رسانی روزمره، بلکه در مواجهه با شرایط فوق‌العاده، جنگی و ترکیبی نیز تاب‌آور و پاسخ‌گو باشند.

وی همچنین از بخش‌های پشتیبانی خواست تا ذخایر راهبردی دارویی و تجهیزات پزشکی را بر اساس سناریوهای پیش‌بینی‌شده مدیریت و به‌روزرسانی کنند.

  • گروه خبری : اخبار برگزیده دانشگاه,آخرین اخبار,اخبار فوری,مدیریت بحران
  • کد خبر : 141149
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1404/03/27 12:47